Translate

среда, 28 января 2015 г.

СТАРОДАВНІ РЕЦЕПТИ 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
«Старий сухий» борщ з села Мушкатівки:
Інгредієнти: 0,5 кг свинячих ребер, 1/2 капустини середньої величини, 6 картоплин, 1-2 морквини, цибулина, 2 буряки, 400 г сметани, спеції, зелень за смаком.
Приготування: Борщ готується тільки в печі. Тому він і називається «сухий». Покласти у глиняний горщик усі інгредієнти, залити водою і поставити у піч. «Старий сухий» борщ споживають із «лежаками».
«Лежаки»:
До м’ятої вареної картоплі додати кукурудзяне борошно, посолити і поперчити за смаком. Сформувати з цього тіста «лежаки» (на зразок оладків) і випікати в печі. Готові «лежаки» полити часниковою приправою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий