Translate

суббота, 31 января 2015 г.

Рулька / Shank

Запікаємо свинячу рульку разом)))
Свинячу рульку без попереднього маринування запікати в духовці 2 години при температурі 180 градусів. Мариновану рульку запікати 1 годину при температурі 180 градусів. Варену свинячу рульку запікати 1,5 години при температурі 150 градусів. В аерогрилі свинячу рульку запікати 1 годину, по півгодини з двох сторін, при температурі 220 градусів.
Як запекти свинячу рульку в духовці
інгредієнти
Свиняча рулька - 1 кілограм
Часник - 5 зубців
Гірчиця - 3 столових ложки
Чебрець - 1 чайна ложка
Рослинна олія - 2 столові ложки
Сіль - 2 чайних ложки
Як запекти свинячу рульку в духовці



1. Свинячу рульку помити і обтерти рушником.
2. Часник очистити і порізати на кожен зубець на 4 частини.
3. Зробити надрізи в свинячий рулька і в кожен надріз закласти шматочок часнику.
4. Змішати рослинне масло, гірчицю і спеції, сіль і масло.
5. Натерти сумішшю рульку, накрити і прибрати на 5:00 в холодильник.
6. Свинячу рульку загорнути у фольгу і викласти на деко.
7. Розігріти духовку до 180 градусів.
8. Поставити деко зі свинячої рулькой на середній рівень духовки.
9. Запікати свинячу рульку 1,5 години.

Свиняча рулька в пиві

інгредієнти
Свіже світле пиво - 1 літр
Мед - 2 столових ложки
Орегано - півчайної ложки
Кмин - 1 чайна ложка
Коріандр - 1 чайна ложка
Гірчиця - 1 столова ложка
Часник - 5 зубців
Перець горошком - 1 чайна ложка
Сіль - 2 чайних ложки

Як запекти рульку в пиві

1. Змішати в мисці 1 літр пива з орегано, кмином, коріандром.
2. Викласти в цю суміш свинячу рульку, накрити гнітом.
3. Маринувати рульку протягом 12 годин у холодильнику.
4. Після маринування каструлю з рулькой в маринаді поставити на тихий вогонь.
5. Варити свинячу рульку 3:00 на тихому вогні, при необхідності доливаючи воду таким чином, щоб рулька завжди була з невеликим запасом покрита рідиною.
6. Часник очистити від шкірки, розрізати на 3-4 пелюстки.
7. Зробити в рулька 15 надрізів ножем, в надрізи вставити часник.
8. Змастити рульку гірчицею і медом.

Запікання в духовці

1. Духовку розігріти до 150 градусів.
2. Викласти рульку в форму для запікання, полити маринадом.
3. Запікати рульку 1,5 години.

Запікання в мультиварці

1. Свинячу рульку викласти в ємність мультиварки, залити відваром-маринадом.
2. Налаштувати мультиварку на режим "Випічка".
3. Закрити мультиварку кришкою і запікати протягом 1,5 годин.

Комментариев нет:

Отправить комментарий